Poorten


Automatische poorten volledig op maat

Houten poorten

Aluminium en metalen poorten

Sectionaalpoorten

Poorten plaatsen

Benieuwd hoe Debatec uw project aanpakt?

Ontdek de stappen die wij doorlopen bij de installatie van uw poorten:

Stap 1

Voorbereidende fase

Debatec maakt graag tijd voor een persoonlijk gesprek betreffende uw wensen. Zo kunnen wij de ideale oplossing voor uw vinden. Eens we de soort poort en de afwerking gekozen hebben zorgt Debatec voor de grondwerken. We voorzien hierbij ook de plaatsing van het funderingsbeton of de kiezels.

Stap 2

Plaatsing poort

Om zo efficiënt mogelijk te werken plaatsen wij de poort met een kraanwagen. Als ervaren installateur voorzien wij perfect werk dat afgewerkt is tot in de kleinste details.

Stap 3

Installatie automatisatie poorten

Debatec voorziet de nodige installaties voor uw automatische poorten zodoende deze veilig en efficiënt werken. Zo kan u met één druk op de knop uw poorten openen of sluiten. Bovendien voorzien we in deze fase ook de afwerking. Denk maar aan uw huisnummer, brievenbus en deurbel die perfect ingewerkt zijn in uw nieuwe poort.

Soorten poorten

Schuifpoorten

Schuifpoorten zijn aantrekkelijk, praktisch en geven uw woning of bedrijf meer veiligheid en uitstraling. Dankzij het railsysteem openen en sluiten schuifpoorten met één druk op de knop. Zo kan u heel wat tijd en moeite besparen.

Deze poorten kunnen zowel in aluminium, metaal of hout geïnstalleerd worden, steeds op maat van de gewenste uitstraling voor uw woning of bedrijf.

Draaipoorten

Een draaipoort bestaat uit maximum twee vleugels en geven uw woning of bedrijf extra veiligheid.

Dankzij de automatische poorten kan u steeds van op afstand uw poort openen of sluiten. Veilig en vooral héél efficiënt. Bovendien kan u hier ook het materiaal van uw poort selecteren. Kies hier voor een houten, metalen of aluminium poort. Geheel volgens de wensen voor uw woning of bedrijf.

Sectionaal poorten

Sectionaalpoorten openen verticaal en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Dankzij deze constructie heeft u nog steeds een maximale ruimte in en voor uw garage. Bovendien behoudt u zo de volledige doorrijbreedte.

Deze poorten zijn duurzaam en kunnen bovendien ook volledig geautomatiseerd worden zodoende u efficiënt binnen en buiten kunt rijden.

Debatec staat in voor het ontwerp, de realisatie en de installatie van uw totaalprojecten. Voor zowel uw woning als uw bedrijf kan u op de vakdeskundigheid van Debatec rekenen.

Zaakvoerder Chendo Debaene staat u bij tijdens het volledige proces en zorgt ervoor dat u in alle comfort van een perfecte installatie kan genieten. Vraag een vrijblijvende offerte aan en Debatec contacteert u zo snel mogelijk.

Vraag of offerte?