Domotica

Modern leven in alle comfort

Maak uw woning klaar voor de toekomst

Debatec staat in voor de installatie van uw domotica en ondersteunt graag de systemen van Qbus, KNX, Niko Home Control en Duotecno. Bij ons bent u zeker van een professionele installatie op maat van uw wensen.

Domotica maakt gebouwen slim. In slimme gebouwen worden domotica producten geïnstalleerd die de verlichting, verwarming, koeling, ventilatie, screens, audio, alarm en andere aanwezige technieken naadloos met elkaar verbinden. Zo kunnen die technieken op een makkelijke manier met elkaar en met de bewoner, eigenaar of gebruiker communiceren en op elkaar inspelen. Als gebruiker kiest u zelf hoe uitgebreid u uw systeem wilt maken en wat voor jou de belangrijkste aandachtspunten zijn.

En dit alles om meer comfort en gemoedsrust te bieden aan de bewoner of de gebruiker van het gebouw én om het energieverbruik te verlagen.

Uitbreiding KNX systeem

Ultramoderne woning

Installatie van Qbus domotica

Woning

Installatie van Qbus domotica

Ontdek de mogelijkheden van domotica

Qbus maakt gebouwen slim. In slimme gebouwen worden Qbus producten geïnstalleerd die de verlichting, verwarming, koeling, ventilatie, screens, audio, alarm en andere aanwezige technieken naadloos met elkaar verbinden.

Onze frequente taken

  • Het installeren van slimme schakelaars.
  • Het plaatsen van temperatuursensoren.
  • Het inbouwen van interfaces.
  • Het installeren van videofonie.
  • Het plaatsen van detectoren.

Wij ondersteunen deze systemen

Debatec staat in voor het ontwerp, de realisatie en de installatie van uw totaalprojecten. Voor zowel uw woning als uw bedrijf kan u op de vakdeskundigheid van Debatec rekenen.

Zaakvoerder Chendo Debaene staat u bij tijdens het volledige proces en zorgt ervoor dat u in alle comfort van een perfecte installatie kan genieten. Vraag een vrijblijvende offerte aan en Debatec contacteert u zo snel mogelijk.

Vraag of offerte?