Camerabewaking

Het extra oog in uw woning of bedrijf

Debatec installeert camerabewaking

Met de camerabewaking van Debatec heeft u extra ogen in huis en heeft u steeds een veilig gevoel. Wij ondersteunen de systemen van Dahua, Osiris en Hikvision. Debatec gaat steeds aan de slag met een risico-analyse en zorgt voor de veiligheid van uw domein, woning of bedrijf.

Dankzij Debatec verliest u uw woning of bedrijf nooit uit het oog. Van klassieke IP-camera’s tot superieure PTZ- en thermische camera-oplossing, wij voorzien steeds een oplossing op maat van uw specifieke noden en wensen.

Bovendien werkt Debatec samen met topmerken om u zo de laatste nieuwe systemen op gebied van professionele camerabewaking te voorzien.

Camerabeveiliging

Woning

Camerabewaking bij voordeur

Bedrijfsterrein

Camerabewaking

Wij ondersteunen deze systemen

Debatec staat in voor het ontwerp, de realisatie en de installatie van uw totaalprojecten. Voor zowel uw woning als uw bedrijf kan u op de vakdeskundigheid van Debatec rekenen.

Zaakvoerder Chendo Debaene staat u bij tijdens het volledige proces en zorgt ervoor dat u in alle comfort van een perfecte installatie kan genieten. Vraag een vrijblijvende offerte aan en Debatec contacteert u zo snel mogelijk.

Vraag of offerte?